Infoaudit.hu Távmunkahely  

 

  • Tudta, hogy Magyarországon a távmunkahely létesítéséhez állami támogatást vehet igénybe?

  • Tudta, hogy a legtöbb irodai munkát távolról is lehet végezni?

  • Tudta, hogy a távmunkahely kiépítése kevesebbe kerül mint egy hagyományos irodai munkahely?

  • Tudta, hogy a távmunkahely fenntartása olcsóbb, mint egy hagyományos irodai munkahely?

 

2009-ben a távmunkahelyek létesítéséhez, munkahelyenként 160000Ft eszköztámogatásra és fél évig 81150 ft. bér és járuléktámogatásra lehetett pályázni. Ez munkahelyenként összesen 646900Ft/munkahely vissza nem térítendő támogatás.

Segítünk adminisztratív jellegű munkaköreit átalakítani távmunkahellyé úgy, hogy közben a legfontosabb hagyományos irodai lehetőségek is megmaradjanak, mint például a közös levelezés, közös dokumentum tárhely, közös nyomtatás, megosztott naptár.

A távoli munkahely kapcsolata VPN-en keresztül vagy https protokoll alapon működhet, mely ugyanolyan biztonságot nyújt Önnek, mint az e-Bank szolgáltatások.

Távmunkahely kialakítható úgy is, hogy akár irodára sincsen szüksége, elég egy szolgáltatónál szervert és a megfelelő programokat bérelni.

VoIP szolgáltatásokkal virtuális telefonközpontot használhat, kollégáinál otthon csönghet bármely mellék, vagy akár bármely bejövő fővonal.

A legkedvezőbb megoldás, a Microsoft Business Productivity Online Suite előfizetés használata, ahol csak a saját számítógépére és internetelérésre van szükség a munkához.