Infoaudit.hu Microsoft BPOS  

 

 

 

Microsoft Business Productivity Online Suite

 

Nem szükséges drága hardver és szoftver elemeket beszereznie, vállalkozása működtetéséhez!

 

  • A Microsoft felhő megoldásával, egy előfizetési konstrukció keretében saját levelező és csoport munkahelyet alkíthat ki.

  • Meglévő régebbi megoldásairól segítünk áttérni az új technológiára.

  • Annyi licenszet fizet, amennyire éppen szüksége van.

  • A szolgálatás havidíja jóval kedvezőbb, mint a saját beszerzés.

  • Üzemeltetése, konfigurálása egyszerű.

  • 30 napig kötöttségek nélkül, ingyenesen kipróbálható

 

 

 

A Microsoft Exchange Online szolgáltatás speciális levelezési funkciókkal, valamint naptárazási, kapcsolattartási és feladatkezelési képességekkel rendelkezik. Továbbá az e-mail fájlok gyakori biztonsági kockázatainak csökkentésére rendelkezik beépített levélszemétszűréssel és víruskereséssel.

Az Exchange Online funkcióit a Microsoft Online Services – Felügyeleti központ Szolgáltatás beállításai lapján lehet kezelni. A Felügyeleti központ Exchange Online lapján összefoglaló információkat tekinthet meg a vállalati e-mailek tárolásáról. Hozzáférhet az exchange Online varázslóihoz és párbeszédpaneljeihez, amelyek segítségével kezelheti a névjegyeit, terjesztési listáit, megbízható és letiltott feladók listáit, valamint a konferenciaterem erőforrásait. (4,26€)

 

A Microsoft SharePoint Online szolgáltatás webes eszközök és technológiák gyűjteménye, amely elősegíti a vállalat digitális információinak tárolását, megosztását és kezelését. A SharePoint Online kezelőfelületei ismerős weblapok, így egy számítógép és internetes kapcsolat segítségével könnyen létrehozhat webhelyeket. Nincs szükség szaktudásra, sem pedig programozási ismeretekre. A SharePoint Online használatához szükséges valamennyi eszköz része a technológiának.

A SharePoint Online szolgáltatás ideális megoldást jelent a dokumentumok központi helyen történő tárolása és másokkal való megosztása szempontjából. A SharePoint szolgáltatás listáinak, könyvtárainak és kijelzőinek segítségével a projekt résztvevői hatékonyabbá és termelékenyebbé válhatnak. (4.47€)

 

 

A Microsoft Office Live Meeting egy online értekezletek tartására alkalmas eszköz. Az Office Live Meeting szolgáltatással valós időben, online együttműködhet a kollégáival, ügyfeleivel, valamint a partnereivel és ehhez csak egy számítógépre és internetes kapcsolatra van szüksége.

Az együttműködés egyszerű az Office Live Meeting szolgáltatás segítségével. Bármilyen típusú tartalmat megoszthat és dolgozhat dokumentumokon is az értekezletek ideje alatt. A résztvevők kérdéseket tehetnek fel és dolgozhatnak a virtuális „rajztáblákon”, valamint beszélhetnek egymással az értekezlet közben. Az előadók az értekezlet alatt felméréseket tölttethetnek ki a résztvevőkkel. Használhatók webkamerák is, hogy az értekezlet résztvevői láthassák egymást. Ezek az eszközök a részvételt ösztönző környezetet teremtenek. (3,84€)

 

A Microsoft Communications Online valós idejű kommunikációt kínál, amely szövegalapú azonnali üzenetküldést és integrált hang- és videokommunikációt is tartalmaz. A Microsoft Communications Online alkalmazással a tartózkodási helyüktől és az időzónától függetlenül ellenőrizheti a munkatársak jelenléti adatait és kiválaszthatja a legjobb módját a velük történő kommunikációnak. (1,7€)

 


 


Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Tel: (06-1) 6333-767, 06-70-259-3302  FAX: (06-1) 6333-768